Te-ai decis la o pereche de incaltaminte barefoot din piele naturala pentru puiul tau. Multumim! Incercam sa iti facem experienta de cumparare cat mai agreabila, astfel ca, in general, termenele de livrare pentru comenzile plasate pe magazinul online Gatoo.ro variaza intre 2 si maxim 4 zile lucratoare. Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat FAN Courier.

Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 250 RON pentru toate localitatile din reteaua curierului FAN Courier. Pentru comenzile sub aceasta valoare percepem o taxa de livrare de 15 lei.

Pentru localitatile din afara retelei FAN Courier, curierul percepe o taxa pentru numarul de kilometri suplimentari. La confirmarea telefonica a comenzii, iti vom comunica estimarea costului transportului, urmand a decide daca iti mentii comanda sau nu.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii pe care ne-ai specificat-o. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12 - 24 ore in timpul saptamanii sau de max. 72 ore in week-end sau perioadele de sarbatori legale.

In cazul in care produsele nu sunt pe stoc sau in cazul depasirii termenului de livrare indicat, te vom informa cu privire la aceasta situatie prin email sau telefon in vederea acceptarii prelungirii termenului de livrare. Lipsa primirii unui raspuns sau imposibilitatea contactarii la datele de contact indicate in termenul precizat se va considera ca un accept tacit al tau pentru prelungirea perioadei de livrare.

Livrarea se considera a fi indeplinita la momentul predarii produselor comandate la adresa specificata de catre tine la momentul plasarii Comenzii.

Gatoo.ro nu poate fi tras la raspundere daca ai introdus cumva eronat informatiile necesare livrarii (numar de telefon mobil, adresa livrare), din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport in vederea re-expedierii Comenzii vor cadea in sarcina ta.

Totodata, magazinul nu este raspunzator pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. De asemenea, comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. La livrarea coletului, te rugam sa te asiguri ca acesta este intact.