Iti multumim ca esti acum pe pagina noastra, incercand sa afli mai multe despre ce inseamna Gatoo.ro.

Gatoo vine de la numele si povestea unui baietel vesel si curios, Gabriel Tudor, care impreuna cu surioara lui mai mare exploreaza cu bucurie lumea din jur. Fiecare coltisor este o adevarata tara, fiecare turn construit din lego este un castel, fiecare animalut de plus are o poveste (de fiecare data diferita!), stelutele au nume si fiecare petic de iarba este un pas mai departe in calatoria vietii lor. Iar cand o asemenea cantitate uriasa de energie este pusa zilnic in joc, clar este nevoie (si) de incaltamintea potrivita.

Asa am pornit in aventura noastra alaturi de Shooshoos, brandul de pantofiori din piele naturala din Africa de Sud a carui poveste a inceput cu 3 milioane* de pantofiori in urma, cand, in 1996, o  familie modesta a avut o idee mareata: „Hai sa ocupam mainile libere din comunitatile dezavantajate cu producerea de pantofiori pentru copiii mici". Si pornind de la aceasta idee, s-au implicat in educarea si dezvoltarea comunitatilor dezavantajate. Au calificat, au impartasit cunostinte, au perfectionat oamenii din aceste comunitati, iar acum Shooshoos este recunoscut drept cel mai bun brand de pantofiori pentru piciorusele in crestere ale copiilor.

*si acest numar creste in fiecare zi

Pantofiorii Shooshoos, destinati fiecarei etape a mersului celor mici, sunt produsi manual din piele naturala de cea mai buna calitate, testata si certificata de Birourile de Standardizare Britanic si Sud-African, nu contin toxine periculoase pentru pielea sensibila a copiilor, fiind garantati 100% pentru acestia.

Mai mult, produsele si ambalajele sunt complet reciclabile, astfel ca amprenta de carbon este minima.

Modelele Shooshoos sunt destinate copiilor pana in 4 ani, popularitatea brandului fiind asigurata de calitatea exceptionala si designul urban, in tendinte.

Te asiguram ca la Gatoo.ro vei gasi intotdeauna o gama variata de modele de incaltaminte barefoot, unul dintre obiectivele noastre fiind acela de a oferi parintilor pantofi cu adevarat frumosi si confortabili pentru prichindeii lor.

Insa pe langa bucuria si inocenta descoperirii lumii in pasi comozi de copil cu stil, Gatoo.ro incurajeaza timpul petrecut alaturi de cei mici. Deoarece pentru ei, parintii sunt eroi, iar prezenta noastra fizica si implicarea activa in activitatile lor inseamna viitori oameni mari mai buni si mai fericiti. Noua ne place foarte mult sa citim si ne-am dori sa impartasim impreuna aceasta abordare si sa iti oferim un mic impuls pentru cat mai mult timp exclusiv si de calitate alaturi de copilul sau copiii tai.

Echipa Gatoo.ro 

contact@gatoo.ro | 0376447788, de luni pana vineri intre orele 10 - 18

Botosei primii pasii piele naturala ShooshoosPapucei iarna bebe imblaniti cu lana merinosIncaltaminte barefoot copii ShooshoosIncaltaminte primii pasi din piele naturala Shooshoos