Pentru a plasa o comanda, esti de acord sa creezi un cont asociat cu o adresa de e-mail si o parola, si sa ne furnizezi datele personale complete necesare livrarii. Pentru finalizarea procesului de cumparare, trebuie apasat butonul "Confirm comanda". Acest pas directioneaza in meniul de Autentificare / Login, pas in care Clientii noi vor completa datele personale (adresa de email valida, nume, prenume, parola), adresa de livrare, telefon de contact, precum si informatii despre companie - in cazul in care se doreste factura pe firma.

Odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul de Client, astfel nu va mai fi necesar sa fie reintroduse in cazul unei noi comenzi. In ceea ce priveste metoda de plata, poti alege una dintre variantele mentionate mai jos:


- PLATA CU CARDUL (debit sau credit Visa, Mastercard, Maestro) - prin intermediul procesatorului de plati EuPlatesc. Aceasta metoda de plata este complet securizata si nu implica niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Vei plati doar valoarea comenzii. Dupa completarea datelor aferente comenzii, vei fi redirectata catre platforma EuPlatesc, unde, in conditii de maxima siguranta, vei introduce datele cardului. Este important sa stii ca Smart Essentials SRL nu are acces la datele tale, acestea fiind folosite de catre EuPlatesc doar in scopul efectuarii tranzactiei.

Plata securizata prin EuPlatesc la Gatoo.ro

La plata cu cardul, ai posibilitatea sa optezi pentru PLATA IN 3 RATE, fara dobanda daca detii un card Star BT, BCR, BRD Finance sau Alpha Bank. 

- TRANSFER BANCAR sau ORDIN DE PLATA - dupa trimiterea comenzii vei primi numarul de cont in vederea efectuarii platii. Plata se va efectua in avans, la ghiseul bancii sau online, daca beneficiezi de un sistem de online banking. De indata ce primim confirmarea platii, iti vom livra  produsele comandate prin intermediul firmei de curierat;

- PLATA IN NUMERAR/RAMBURS LA LIVRAREA COLETULUI, in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.