Toate produsele comercializate de magazinul online Gatoo beneficiaza de o garantie de 30 de zile calendaristice de la livrare.

Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie prezentat in ambalajul original, insotit de certificatul de garantie si factura fiscala. Prezenta garantie nu este afectata de garantia legala de conformitate. In calitate de distribuitor Shooshoos, Gatoo comercializeaza produse din piele naturala, dedicate copiilor, supuse unor controale riguroase de calitate.

Satisfactia Clientilor nostri este extrem de importanta pentru noi, prin urmare depunem toate eforturile pentru a va oferi o experienta completa la achizitionarea produselor noastre.

Garantia va fi asigurata in cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizarii. Astfel, daca produsul prezinta defecte de fabricatie, fie va vom inlocui produsul, fie va vom returna contravaloarea produsului, in situatia in care inlocuirea nu este posibila. Pentru garantie, este necesar sa prezentati factura fiscala si certificatul de garantie. Garantia se acorda pentru deficiente neimputabile Clientului si nu acopera utilizarea incorecta a produselor si nu include nerespectarea instructiunilor de ingrijire recomandate, daune cauzate de intretinerea defectuoasa: utilizarea produselor de curatare sau masini de spalat, curatare incorecta etc. De asemenea, zgarieturile si petele de murdarie constituie deteriorari normale si nu reprezinta motive de reclamatie a calitatii produsului.

Conditii in care garantia este anulata:

- Uzura fizica normala a produsului;

- Produs incomplet;

- Intretinere defectuoasa, produsul a fost spalat in masina de spalat, pentru curatare s-au folosit produse neadecvate: detergenti, solventi, alcool, acetona etc.

- Decolorare, ca urmare a expunerii indelungate la soare sau alta sursa de caldura (calorifer, uscator de par etc.);

- Produsul a fost modificat sau prezinta urme de modificare, inclusiv vopsirea acestuia; 

- Deteriorari ale produsului in urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie etc.), accidente, incendiere sau furt;

- Defecte produse de transportul, manipularea si depozitarea in conditii improprii (temperatura si umiditate excesive, variatii de tip cald - rece);

- Deteriorari cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta si/sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care produsul a fost testat si proiectat; 

- Deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgariere etc.), animale de companie, rozatoare sau alti daunatori;

- Lipsa certificatului de garantie si a facturii fiscale.Pentru orice defecte pe care le-ati putea indentifica in perioada de garantie specificata mai sus, va rugam sa ne trimiteti produsul inapoi pentru evaluare. Va rugam sa ne semnalati defectele identificate printr-un email la contact@gatoo.ro.