Daca produsul sau produsele cumparate de la www.gatoo.ro nu este ceea ce ti-ai dorit si vrei sa renunti la achizitie si implicit sa primesti banii inapoi, poti aplica pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice.

Conform legii, poti returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii: produsele au fost livrate sau facturate gresit, coletele prezinta deteriorari severe, produsele prezinta defecte de fabricatie (lipsa conformitatii), produsele prezinta specificatii eronat comandate de catre tine. In oricare dintre aceste situatii, te rugam sa ne trimiti un email in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

De asemenea, in calitate de Client, ai dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile de la primirea coletului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru exercitarea acestui drept, va trebui sa ne trimiti o notificare scrisa. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Returnarea se considera a fi efectuata la sediul Smart Essentials.

In cazul in returnezi produse dintr-o comanda ce a fost insotita de eventuale cadouri sau vouchere cadou, este necesara si returnarea acestora.

Pentru initierea returului, te rugam sa ne trimiti un email cu privire la decizia de retragere din contract la adresa: contact@gatoo.ro. Vom analiza solicitarea si vom confirma primirea declaratiei in maxim 48 de ore.

Daca produsul returnat prezinta ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de purtare, zgarieturi, accesorii lipsa, trebuie sa stii ca valoare produsului se diminueaza, iar suma pe care ti-o vom returna va fi mai mica decat cea platita pentru produsul nou. Te vom informa cu privire la acest lucru prin email. In acest sens, recomandam ca produsele ce urmeaza a fi returnate sa fie impachetate cu grija pentru a fi protejate la transport. 

Daca vrei, putem trimite noi curierul (URGENT CARGUS) la tine sa ridice coletul, costul aferent returului fiind suportat de catre tine (15 lei, pentru locatii aflate in aria standard de acoperire a curierului, ex. capitale de judet). Trebuie doar sa mentionezi acest lucru in mailul pe care ni-l trimiti cand soliciti returul. Iti vom returna in cont valoarea produsului minus valoarea transportului. Ambaleaza produsul in cutia in care a venit la tine, astfel incat sa protejezi ambalajul original si implicit, produsul. Daca ai optat pentru aceasta varianta, trimite-ne reply la mailul de confirmare a returului cu adresa si ziua cand sa ajunga la tine curierul pentru a prelua coletul.

Indiferent de situatie, ca alegi sa trimiti returul prin curierul ales de tine sau prin solutia propusa de noi (URGENT CARGUS), costurile de transport aferente returului vor fi suportate de catre Client.

Smart Essentials nu poate fi trasa la raspundere pentru produse pierdute sau intarziate in procesul returnarii.

Vom trimite contravaloarea returului numai dupa ce primim inapoi produsul care face obiectul returului si numai daca acesta indeplineste conditiile de mai jos:
- Exista, pe cat posibil, ambalajul original si eticheta produsului, impreuna cu certificatul de garantie si factura fiscala;
- Nu prezinta semne de folosire, uzura, zgarieturi, spalare;
- Produsele nu sunt deteriorate sau pierdute in timpul transportului aferent returului;
- Produsele au fost achizitionate de pe www.gatoo.ro.

Inca o data, recomandam ca produsul sa fie impachetat corespunzator pentru a fi protejat de eventualele deteriorari ce pot aparea in timpul transportului. In situatia in care vom refuza returul ca urmare a neindeplinirii conditiilor de mai sus, cheltuielile de transport catre Client vor fi suportate in totalitate tot de catre acesta.

Pentru defectele de fabricatie, costurile aferente transportului de retur cad in sarcina Smart Essentials SRL. Trebuie de asemenea, respectate conditiile de returnare de mai sus.

Iti vom inapoia contravaloarea produselor returnate dupa validarea returului in cel mult 14 zile de la data primirii produselor de la tine. Contravaloarea produselor va fi returnata in contul bancar indicat de catre tine. Informatiile necesare in vederea efectuarii transferului bancar sunt: numar cont (format IBAN) deschis la o banca de pe teritoriul Romaniei si titularul contului. Nu efectuam returnari in numerar sau ramburs.

Vom storna exclusiv contravaloarea produselor returnate, nu vom lua in calcul transportul platit initial, nici costurile de retur. Iar daca ai ales sa faci returul prin intermediul nostru, vom scadea cei 15 lei din valoarea de returnat. 

Te rugam trimite produsele pentru retur sau inlocuire la adresa: SC Advanced Slisys SRL,Str. Ernest Juvara nr. 19, Bucuresti sector 3, 060104, telefon: 0724249099.

Nu acceptam retururi prin prestatori de servicii de curierat ce necesita preluarea produselor de la sediul acestora (ex. Posta Romana).

Magazinul online Gatoo isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in cazul unor abuzuri, precum returnari repetate.


INLOCUIRE PRODUSE

Ai cumparat un produs si fie marimea e prea mica sau prea mare, fie te-ai razgandit si vrei un alt model, iti putem inlocui produsul cu ce vrei tu, cu conditia ca noul produs dorit de tine sa fie in stoc.

Daca noul produs nu mai este pe stoc, iti vom propune alte variante. Daca noul produs are o valoare mai mare, vei achita difenta, iar daca are o valoare mai mica, iti platim noi diferenta.

In ceea ce priveste transportul, folosim tot serviciile curierului Urgent Cargus, iar costul pe care tu trebuie sa il platesti, pentru ridicarea coletului initial si aducerea celui nou este de 20 lei. Vei plati aceasta suma direct curierului. In felul acesta, suportam impreuna costul aferent ambelor transporturi. 

Pentru orice nelamurire cu privire la modalitatea de schimb sau retur al produselor, te rugam sa ne suni la telefon 0724249099, de luni pana vineri intre orele 10.00-16.00.

Nu acceptam pentru inlocuire sau retur produse achizitionate cu mai mult de 14 zile de la data primirii comenzii sau produse ce prezinta semne evidente de folosire.

Nu acceptam pentru inlocuire sau retur colete returnate prin Posta Romana sau colete cu plata la livrare.